LEVERANS 

Hos oss beställer du alltid fraktfritt oberoende av storleken på din order. Du får självklart byta dina varor utan kostnad.Vid retur av vara debiterar vi en expeditions och frakt kostnad på 100kr. Hör av dig till oss så skickar vi en returfraktsedel per mail som du sätter på paketet vid byte eller retur.
Står du själv för returen tar vi ingen returavgift på 100kr.
Paketet ska i detta fall skickas som företagspaket.

Alla byten och returer skickas till denna adress:
MR of Sweden
Nygatan 22
582 19 Linköping

Det går också bra att lämna varan direkt i vår fysiska butik i Linköping.

 

BYTES OCH RETURRÄTT

Du har full retur och bytesrätt inom 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick. Du får alltså givetvis prova din vara för att se att den passar dig. Retur- och bytesrätten gäller inte underkläder och parfymer. Varan ska återlämnas i samma skick som när du köpte den. Detta gäller även förpackningen, prislappar och andra föremål som finns på objektet. När du har annmält din retur till oss ska varan skickas tillbaka till oss senast inom 14 dagar annars gäller ej returen.

 

Leveranssätt

Vi skickar alla våra paket med DHL och alla order levereras fraktfritt. Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar. Ibland händer det att någon av de varor som du beställt inte finns i lager och blir restnoterad, dvs vi reserverar oss för slutförsäljning. Skulle din order inte kunna skickas i tid har du då rätt att häva ditt köp.
Alla beställningar som inkommer innan kl 14:00 på vardagar skickas samma dag.
MR of Sweden skickar en orderbekräftelse till mailadressen du angivit innan vi skickar varorna till dig.

Beställningar som har en låg vikt och volym kan skickar vi med leveranssätt brev. Beställningen kommer då att levereras direkt till din brevlåda.

 

Ej uthämtad vara

Alla paket som inte hämtas ut debiterar MR of sweden kunden en avgift på 300 kr. Avgiften motsvarar de faktiska kostnaderna för returfrakt, expeditionsavgift och hantering, sammanlagt. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och skicka tillbaka det till oss. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.


BETALNING

Vi använder oss av Klarna Checkout
Klarna Checkout är en ny revolutionerande betallösning som förändrar hur världen handlar på nätet. Det är en smidig process där konsumenter handlar på nätet utan att ge ut någon annan information än den de kan utantill, som exempelvis e-postadress och postnummer. Du kan betala med Visa och Mastercard. Varorna skickas direkt efter betalning och ingen extra avgift tas ut.

 

SÄKERHET OCH SEKRETESS

I samband med din registrering och beställning godkänner du enligt lag att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtagande gentemot dig. MR of sweden skyddar dina personuppgifter enligt personuppgiftslagen.
Du har alltid rätt att se dina personuppgifter som finns registrerade hos oss. Om de är felaktiga eller ofullständiga har du rätt att få uppgifterna rättade eller raderade.
MR of Sweden använder krypterad dataöverföring. Betalning- och personuppgifter sker genom säkra sidor på nätet. Observera att du måste ha målsmans tillstånd för att handla på MR of Sweden om du är under 18 år!


Äganderätt

Alla varor förblir MR of Sweden egendom till dess fulla betalning kommit bolaget tillhanda.
MR of Sweden förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.
MR of Sweden äger alla bilder på denna sida. Bilder får ej användas på annan webshop utan vårt godkännande.
Självklart får bilder användas på bloggar,facebook,instagram mm. med länk till vår sida www.mrofsweden.se eller @mrofsweden_official