Allt fler inser hur viktigt det är att använda bra produkter för att hålla hud, hår och skägg i topptrim. Skillnaden mellan att använda tvål och vatten och att ha en anpassad rutin med premiumprodukter är milsvid. Den goda nyheten är att det inte behöver vara kostsamt att ta hand om sitt ansikte.

I takt med att allt fler män har blivit intresserade av skönhetsvård så har utbudet av anpassade produkter ökat. Det finns många olika märken att välja mellan och för den som vill testa mycket för att hitta rätt kan det bli en kostsam historia till slut. Därför är det alltid lönt att kolla utbudet online på Fyndiq.se för att hitta samma produkter fast till ett lägre pris. På det här sättet är det både enkelt och billigt att bygga upp en skönhetsrutin som passar dig och din hud. När du shoppar på nätet slipper du dessutom springa runt och leta utan kan i lugn och ro läsa på och sedan få allt levererat istället.

Välj rätt hudvård

Hur ska du veta vilka produkter du behöver? Utgå alltid från din hud- och hårtyp för att hitta rätt. För att ta reda på vilken hudtyp du har är det bra att känna efter hur huden känns utan några produkter – är den stram och torr eller fet och blank? Finns det röda och irriterade torra partier eller lider du snarare av stora porer och finnar? Vanligtvis går det att lista ut om huden är torr, fet, kombinerad eller normal genom att titta och känna på den. En hudterapeut kan hjälpa om du är osäker.

När du listat ut din hudtyp gäller det att hitta bra produkter som jobbar med dina problemområden. En basrutin behöver innehålla en rengöring, en skäggprodukt om du har skägg, en ögonkräm och två fuktgivare – en mer näringsrik till natten och en med solskydd till dagen. För den som vill behandla solskador, acne eller synliga ålderstecken finns exempelvis serum som jobbar mer effektivt. Tillsammans arbetar produkterna för att skapa en mer välmående hud!

Stäng meny