Att använd sig av rabattkoder har nästan blivit en livsstil och du kan spara många hundralappar på att använda dessa koder. Vissa ger dig gratisgrejer, andra ger dig rabatt på dina köp och du har dessutom möjlighet att få poäng på det du handlar för att sedan få rabatter i utvald webbutik eller kedja.

Att rabattkoder har tagits till en ny nivå kan bekräftas på många olika sätt. Nu kan du till och med göra en hälsokontroll eller ett allergitest via nätet och ett blodprov hos ett certifierat provtagningsställe. Du behöver alltså inte längre bråka med telefonköer till läkare i onödan och vänta på att läkaren ska ha tid att titta på dig och beställa ett blodprov.

Företaget Werlabs har specialiserat sig på hälsoanalyser genom blodprov online. Här beställer du en hälsoanalys på internet och går sedan och lämnar ett blodprov på en vårdcentral som är anknuten. Du kan välja vilken typ av hälsokontroll som är av intresse. Det finns ett antal att välja mellan. Här kommer ett urval:

  • Binjurekontroll
  • Sköldkörtelkontroll
  • Vitaminer och mineraler
  • Glutenintolerans
  • Allergitester
  • Matallergier
  • Pälsdjur
  • Pollen
  • Allmänna kontroller av olika storlek och omfattning

Resultatet får du väldigt snabbt, ofta inom 24 timmar, och med en kommentar av en läkare.

Rabattkoder på apoteksartiklar

Det finns folk som lägger flera timmar varje dag på att leta gratisgrejer på nätet. Det går att få ihop mycket och till ett ganska högt värde. Här kan du verkligen spara pengar om du ligger i och är lite fiffig med sökfunktionerna på internet. Det finns webbsidor som samlar rabattkoder från många olika företag på en och samma sida för att länka dig vidare.

Du kan hitta rabatter inom skönhet och hälsa på områden som innefattar varor som apoteken tillhandahåller receptfritt. Detta ger dig en klart billigare utgång än om du skulle köpa allt på plats i ett apotek eller annan hälsoaffär eller skönhetsavdelning. Letar du rabattkoder specifikt inom skönhet och hälsa så kan Svenska Dagbladet ha något intressant just för dig. Här kan du hitta rabattkoder inom egenvård och receptfria produkter för hela familjen till väldigt bra priser.

Det går också att hitta en del rabattkoder via dagspressens webbsidor om du vill söka lite.

Vad kan rabattkoder användas till?

Du kan faktiskt hitta rabattkoder för allt mellan himmel och jord och på ställen du kanske inte riktigt väntade dig. Ett exempel är en blogg. Följer du någon kändis som bloggar och provar nya produkter eller liknande är det inte ovanligt att företaget bakom produkten ger bloggarens följare en liten rabatt. Detta skrivs oftast om i bloggen och antingen uppger du några siffror som du ska ange när du betalar i webbutikens kassa, eller så får du en direktlänk till den aktuella sidan.

Varor det kan rör sig om kan vara allt från löshår till tandblekning eller nyttiga hudkrämer. Rabattkoder för att hitta billigare hundmat eller gratis smakprover finns också att komma över på många ställen, dock inte i kändisbloggar.

Oftast ger en rabattkod en prissänkning på en viss vara eller på hela varukorgen när du handlar online, men det kan också vara en kod som ger dig fri frakt eller en bonusgrej på köpet av ordinarie vara du ändå skulle ha köpt även utan rabattkod.

Stäng meny