Att ta studenten är en fantastisk tidpunkt. Hela din familj och alla dina vänner kommer ha fokus på dig så klä dig med stil. Vi berättar om de hetaste tipsen som gör din student till den bästa dagen.

Student är en högtid som är värd att fira. Tre års plugg är en ordentlig bedrift. En snygg studentmössa är det första du måste köpa för att fåt till den rätta studentkänslan. På Galio hittar du studentmössor av alla dess slag, det finns även mössor du kan designa själv så får du den precis som du vill ha den.

Kläderna som fixar stilen

studentmössaPå din studentdag är det viktigaste att du ska känna dig bekväm men även snygg. Ett tips är att kolla upp vad det är för trender som gäller. I år är det helt enkelt stil som är den hetaste trenden. När du ska köpa din nya kostym ska du först och främst fokusera på passformen. En kostym är som allra snyggast när den har en klockren passform. Nästa steg är att lägga fokus på detaljerna. Köp en snygg slipps eller fluga och ett par lyxiga manschettknappar som får din outfit att sticka ut. Tänk även på att hela outfiten ska hänga ihop så matcha till exempel gärna färgen på dina strumpor med färgen på din slips. En klassisk kostym kommer alltid att göra succé oavsett vilket firande du ska på. När du har firat färdigt din student i dina snygga kläder kan det vara en god tanke att skänka kostymen till en insamling av studentkläder som skänker de vidare till studenter som inte har råd att köpa egna kläder.

Frisyren är en del av outfiten

När du har hittat en riktig pang-kostym bör du se till att din frisyr matchar. Årets trender när det kommer till frisyrer varierar. Den klorinblekta korthåriga frisyren som påminner om ett pojkband är supertrendig, pottfrisyren har fått en comeback och den gråa lite gubbigare frisyren är het. Den absolut största trenden är att skapa en personlig frisyr som uttrycker vem du är och inte fokusera så mycket på hur alla andra ser ut.

Stäng meny